Om bloggen

EMMAKATRINE.dk hænger sammen med Instagram-profilen @emmakatrine.c, og begge platforme er mit visuelle udstillingsvindue til omverdenen, hvor min passion for livstilsfotografering, interiør og gennemarbejdet content afspejles.

Mens jeg skriver på engelsk på min Instagram, så har jeg valgt at skabe bloggen til mere uddybende og nuancerede indlæg på dansk, da jeg savner at kunne komme mere i dybden på Instagram med posts.

Bloggen vil ligesom @emmakatrine.c afspejle min glæde ved æstetiske billeder og udvalgte hverdagsmomenter fra vores familieliv.

Om Emma Katrine

Som navnet på bloggen antyder, hedder jeg Emma Katrine. Jeg er 28 år gammel, og jeg bor i provinsen ikke alt for langt fra København med min mand Richard og vores to sønner Elliot (2015) og Charlie (2016).

Vi bor i et 100 år gammelt arbejderklassehus med højt til loftet, stuk, originale trægulve og ikke særligt meget plads, men vi elsker det. Jeg har en forkærlighed for ældre, originale huse, og jeg indretter vores hjem med respekt for dets alder med traditionelle, klassiske og tidløse materialer og interiør.

Jeg håber, at du får lyst til at læse med.